Frakt & Leverans

Allmänt om Frakt och Leverans

DockYard Composites har frakt och leverans till adresser inom Sverige. Nedan kan du läsa om alla fraktsätt vi för närvarande erbjuder. Tillgängliga fraktsätt för din order genereras utifrån det postnummer samt de varor som finns i din beställning. 

Företag som vill ha företagsleverans ombedes att kontakt oss innan ni lägger en beställning.

Vid beställning genereras ett id för att kunna spåra din försändelse. Det finns tillgängligt under dina ordrar om du valt att skapa ett konto hos oss.

Automatiskt val av ombud

I kassan väljs ombud automatiskt baserat på den adress du angivit.

Max vikt och mått för privatpersoner

OBSERVERA! Frakt över 20kg kan inte hanteras av ombud. Maximimått är maxlängd 150cm + omkrets = 300cm
För att undvika detta får du göra fler ordrar för att sprida ut vikten eller minska maximimåttet.
Om du överskridit måtten vid beställning kommer vi kontakta dig. En separat fraktavgift beräknas och skickas separat .

Spåra ditt paket

När din order skickas från vårt lager får du en leveransbekräftelse till din e-postadress. Om du valt att skapa ett konto hos oss kan du under ordrar hitta en spårningslänk som du kan klicka på för att spåra din försändelse. Om du inte fått någon avisering om att paketet kommit fram, men ser via spårningslänken att paketet kommit till ombudet, går det bra att hämta ut paketet med kolli-id/spårningsnummer/löpnummer samt legitimation.

Fraktbolag

Leveransförsening

Det kan hända att leveranstiderna förlängs om oförutsedda förseningar uppstår längs vägen. Till vissa delar av Norrland samt Gotland levererar DHL med en eller ett par dagars fördröjning, denna är inte alltid inräknad i den beräknade leveranstid vi anger på hemsidan.

Returer

Läs mer om returer på vår sida som behandlar köpvillkor