Varuutlämning

Nu öppnar vi för varuutlämning direkt från vårt lager i Viby, Sollentuna.

På begäran öppnar vi upp för varuutlämning av dina beställda varor direkt från vårt lager i Viby, Sollentuna.

Många som bor i Stockholmsområdet har frågat om dom inte kan komma och hämta sina beställda varor. Då vi tidigare inte haft något sätt att bortse från frakten så har dom skickat ett mail med de varor som dom önskar och vi har packat och sedan skickat ett mail att dom är klara för upphämtning.

Nu har vi lagt till ett fraktalternativ som heter ”Varuutlämning Viby, Sollentuna”. Vill du hämta upp dina varor själv så väljer du det alternativet innan du går till kassan.

Ett mail kommer att skickas till dig när varorna är packade och klara för upphämtning. Samtidigt skickas ett SMS med en tidpunkt. Med all sannolikhet är detta någon gång på eftermiddagen. Detta då det är många paket som packas på förmiddagen.
Dina varor hämtas upp på Vibyvägen 72 i Viby, Sollentuna. Ring oss om du inte hittar!

Vi hoppas att det kan underlätta, framförallt av stora skivmaterial och liknande som är svårt att skicka med DHL Servicepoint.

Observera, en order måste vara lagd innan varor kan upphämtas. Vi har ingen butik utan endast ett lager. De som packar har inte alltid koll på produkter och material och hur dom ska användas.
Har du frågor kring produkter så kan du alltid ringa oss på 08 1220 5954 eller skicka ett mail till info@dockyardcomposites.com

Mvh
DockYard Composites

Liknande poster